Případy soudce Ti. Rozvod po čínsku


Frédéric Lenormand

Strasti a smutky soudce Ti za vlády Tchangů

Osud ctihodného soudce Ti vůbec nešetří! Právě když byl jmenován do důležité funkce, dostane příkaz k rozvodu se svojí drahou První paní a svatbě s princeznou z císařské rodiny.

Paní Lin Er-ma, vyhnána od rodinného krbu, najde útočiště u divadla, kde ji obsazují do rolí... manželek soudců! To už je na soudce trochu moc, zvláště když ho nyní zaměstnává série vražd mladých žen, musí čelit nájemnému vrahovi s potetovaným čelem, snášet novou družku, zanícenou vyznavačku feng-šuej, špehovat alchymisty s jejich záhadnými kejklemi, přihlížet divadelním představením, v nichž se mu vysmívají, a chránit svou rodinu před úklady nelítostné císařovny Wu.

Soudce Ti se za vlády Tchangů opět nenudí!

Číst více
260 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 244
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.06.2018
Formát 120x190 mm
Hmotnost 0,246 kg
Jazyk čeština
Původní název Divorce a la Chinoise, Les Nouvelles Enquetes Du Juge Ti
Překladatel Vlasta Misařová
EAN 9788074074196
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Frédéric Lenormand Frédéric Lenormand

Frédéric Lenormand


Francouzský autor historických románů a detektivek Frédéric Lenormand vystudoval hned několik světových jazyků (angličtinu, italštinu a ruštinu) a již v mládí se začal živit psaním. Získal nemálo ocenění a tvůrčích stipendií. Garamond vydává jeho úspěšnou řadu o čínském detektivovi soudci Ti z osmého století po Kristu, v níž navázal na knížky nizozemského orientalisty Roberta van Gulika.

Zobrazit profil autora